OM MIG

Mitt namn är Denise och jag älskar att fotografera kärlek i alla former – kramar i er vardag, pussar med era barn, kärleksfulla blickar till varandra genom lekrummet eller glädjetårar på er bröllopsdag, hur just ni håller om varandra och får varandra att skratta. Att dokumentera er precis så som ni är, oavsett om det är i er vardag eller under den största dagen i livet, det är det som är mitt varför. Det är därför jag inte kommer att be er att posera på ett visst sätt eller titta rakt in i kameran.

En gång i tiden var jag en linslus men har nu landat bakom kameran där jag känner mig mest bekväm. Jag är en fotograf som också är utbildad socionom, med stort intresse för jämställdhet och genusvetenskap. Manschauvinism, rasism och begränsande normer gör mig arg som ett bi. Det viktigaste för mig är tid med min familj, att dela upplevelser tillsammans och spendera tid med mina barn. Yoga får mig att må bra, påminner mig om att vara närvarande och saktar ner mig litegrann. Det är bra, för tempot i mig är högt. 

Jag är en kreativ konstnärssjäl som älskar att fotografera, skriva och skapa på olika sätt. Jag sjunger högt i bilen men blir blyg när andra öron lyssnar. Jag älskar vintageklänningar, countrymusik och att fynda på loppisar. Idéer har jag gott om och jag går igång på att driva projekt av olika slag. Jag är en vän av struktur och måste ha koll på saker och ting. Och har jag bestämt mig för något blir det oftast så.

Jag gifte mig med min Rickard 2014 och jag tyckte det var så roligt att planera bröllop. Året efter startade jag mitt företag som bröllopsfotograf. Jag drömmer om att arbeta med bröllopsplanering och att koordinera bohemiska bröllop med foodtrucks, eukalyptusblad och blomkransar.

Läs här för att hitta tips inför bröllopsdagen och fråga allt ni kan komma på när vi pratar med varandra! Jag har skapat många kontakter i bröllopsbranschen och tipsar gärna om andra bröllopsleverantörer i Skåne. Kontakta mig genom att klicka här.

På min 29:e födelsedag föddes vår underbara dotter Felicia och livet förändrades för alltid till det bättre. I januari 2020 föddes vår andra dotter Julia och gjorde vår familj komplett. Min lilla familj och jag har äntligen landat i vårt drömhus ute på landet utanför Ängelholm och åh vad härligt det är att hitta hem. Nu vill jag inte flytta på 30 år, minst. Vi har stor trädgård, höns och växthus. Det är egentligen min mans dröm att bo så här och jag måste säga att jag är väldigt glad att jag följde med i den. Det är underbart med tystnaden på landet, stjärnklara himlar, frisk luft och hönsen som ger oss färska ägg varje dag. Även om man ibland råkar trampa i en hönsbajs när man går barfota på gräset. Man får ta det onda med det goda, som de säger.

Att fotografera är helt enkelt det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor hos andra människor, när jag förmedlar lyckorus och kärlek i mina bilder, då slår mitt hjärta ett extra slag.

Jag berättar kärlekshistorier med min kamera. Och jag älskar det! Låt mig få berätta er historia.

Foto: Mikael Roos
Foto: Porträttbolaget
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close