FOTOBOKEN

När ni anlitar mig för heldagsfotografering så ingår en mycket fin fotobok. Den har linneomslag och tjocka sidor av hållbart kvalitetspapper – den ska ju bläddras i under många år. De här böckerna har jag valt att inkludera i mina paket för att jag anser att de håller riktigt hög kvalitet. Och hög kvalitet är såklart det enda jag vill leverera till er.

fotobok_brollop (2 av 18)fotobok_brollop (8 av 18)fotobok_brollop (6 av 18)fotobok_brollop (5 av 18)

Ofta blir bröllopsbilderna kvar i datorn och telefonen som digitala filer trots ambitioner att framkalla och göra album. Det är så mycket värt att ha bilderna i ett fysiskt format, kunna bläddra, visa och minnas tillbaka. Beställer ni fotoboken av mig sköter jag allt och ni får hem en färdig bok med de bästa bilderna från er stora dag. En fotobok från bröllopet är också en uppskattad gåva till föräldrar ♥

fotobok_brollop (13 av 18)fotobok_brollop (14 av 18)

Det går även bra att beställa boken separat i efterhand eller som komplement till ett mindre paket där boken inte ingår. Då kostar boken 4900 kronor för 25 uppslag. Är ni intresserade av fler uppslag eller större format på boken så hör av er för kostnadsförslag.

fotobok_brollop (4 av 18)

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close