FÖRETAG

Funderar du på hur du kan boosta ditt företag och få fler kunder? Snygg presentation av din produkt är avgörande för att få dina kunders förtroende.

Låt mig hjälpa dig med säljande bilder till din verksamhet. Your business is my business.

Denise oktober 20 (14 av 54)

Jag har drivit mitt företag som fotograf sedan 2015. Jag har alltid fotograferat och vet inte riktigt vad jag skulle göra annars. Kameran är liksom alltid med, annars är jag lite halv.

Jag är en vän av struktur och ordning och gillar att planera. Jag är också utbildad socionom, älskar sötsaker, countrymusik och yoga och min tid spenderar jag helst med min familj.

Jag bor på landet utanför Ängelholm men tar mig till er där ni befinner er för att fotografera ert företag.

DITT VARUMÄRKE

Professionellt tagna bilder stärker ditt varumärke. Dina kunder vill kunna se vad de får, vem du är och vad ditt företag står för. Med snygga bilder blir det lättare att sälja din produkt, dina tjänster eller locka besökare.

 

VAD FÅR DU?

Riktigt bra bilder genererar fler kunder till ditt företag. Ja, så enkelt är det. Lätt värt varenda krona, eller hur?

Ni får fri användningsrätt till bilderna. Det betyder att ni får använda dem hur ni vill i er marknadsföring, på hemsida, i tryck, i sociala medier. Bilderna får ni både högupplösta och webbanpassade.

Det ska vara enkelt för er som kund att boka mig, och ni slipper fundera på urval av bilder, hur många bilder ni ska köpa till utöver själva fotograferingen och så vidare. Allt ingår i paketet du väljer.

Ofta lägger man som egen företagare ner otroligt mycket tid och energi på sitt företag och då är det värt mycket att också kunna paketera sin idé med stil och såklart förmedla en känsla av professionalitet till sina kunder.

Bygdegården_i_Strövelstorp (9 av 28)

INVESTERING

Mini

45-60 minuters fotografering
10-20 bilder med fri användningsrätt
Inkl. anpassning till webb och redigering av bilder
Pris: 12 000 kronor

Medium

1-2 timmars fotografering på plats
30-40 bilder med fri användningsrätt
Inkl. anpassning till webb och redigering av bilder
Pris: 20 000 kronor (exkl moms)

Grand

2-3 timmars fotografering på plats
50-60 bilder med fri användningsrätt
Inkl anpassning till webb och redigering av bilder
Pris: 30 000 kronor (exkl moms)

Grand & Kurs

Företagspaketet Grand

Dessutom privat fotokurs med ansvarig
Lär er att fortsättningsvis ta riktigt bra egna bilder och därmed spara pengar!
Verksamheter utvecklas och personal kan bytas ut. Sociala medier behöver uppdateras med säljande bilder. Väljer ni detta paket får ni lära er hantera systemkameran för att löpande kunna ta bra bilder till t.ex. sociala medier, och tips och trix utifrån er verksamhets behov av bilder
Pris: 40 000 kronor (exkl moms)

En av de få soliga morgnarna som bjöds i november hade vi privilegiet att fotograferas av Denise. Denise har, utöver att vara en fantastisk fotograf genom den känsla hon förmedlar i bilderna, också en väldigt fin förmåga att få den hon fotograferar att känna sig trygg och avspänd. Som doulor är vi ju väldigt medvetna om hur viktigt, faktiskt avgörande, detta kan vara i mötet med människor. Denise besitter den där fina balansen av att leda en session och samtidigt kunna bli nästan osynlig.

Vi uppskattade dessutom ur ett företagarperspektiv de tekniker Denise använde sig av för att få oss att landa i nuet och ”bara vara”. Bland annat ställde hon frågor till oss löpande som vi inte var förberedda på, vars svar fick oss att både att skratta, tänka efter och beröras av. Det blev väldigt få stela miner då Denise hela tiden såg till att vi pratade och interagerade med varandra. Stundtals blev det nästan som en teambuilding-övning med många härliga skratt.

Att sen få se resultatet – hur Denise lyckats omvandla det som i mina ögon såg ut som en lerig åker, till värsta snygga bakgrunden genom sin kameralins och sitt estetiska sinne var verkligen häftigt.”

/Din Gravidcoach

KONTAKT

Berätta mer om era behov och önskemål i formuläret nedan!

centrum kollage (1 av 1)

Nedan ser ni utvalda bilder jag fotograferat för olika företag.

Strövelstorps bygdegård

Rymd och rörelse

Nygård Event

Engvalls Graphic Design

Grön Bemanning

Floristmakeriet

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close