BRÖLLOP

Jag dokumenterar er bröllopsdag på ett ärligt och nära sätt, så som den är, så som den känns, så att ni alltid minns. Får jag vara med på er stora dag?

Att fotografera bröllop är det roligaste jag vet. Att få vara med på människors lyckligaste dagar ser jag som ett stort och speciellt uppdrag, ett privilegium. Allra gladast blir jag när jag får vara med hela bröllopsdagen och fotografera allt ifrån förberedelserna till vigselns glädjetårar, festens gapskratt och härliga moves på dansgolvet. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på inför och under stora dagen. Jag utgår från Ängelholm men reser gärna, både långt och kort, för att fotografera ert bröllop och fira kärleken med er!

Det här är jag, Denise Melin Sant. Jag har världens bästa jobb! Jag är en bröllopsfotograf som får lyckorus av att berätta lovestories med min kamera. Lär känna mig!

VAD INGÅR I ER BRÖLLOPSFOTOGRAFERING?

Jag tycker det ska vara enkelt för er att boka mig som er bröllopsfotograf och när ni bokar mig slipper ni krångliga tillval. Allt är inkluderat i paketen nedan – alla vackra bilder från er bröllopsdag, redigering, resan till ert bröllop och boende om det behövs (inom Sverige). Desto mer jag är med under er bröllopsdag desto mer kan ni få en sammanhängande berättelse i bilder från er stora dag. Ni bestämmer hur timmarna ska förläggas under dagen.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE UTVALDA KÄRLEKSHISTORIER

Funderingar ni kanske har

❤ ”JAG BLIR INTE BRA PÅ BILD…”
Det är viktigt för mig att få er att slappna av under fotograferingen, det är en del av mitt jobb. Brudparen som anlitar mig brukar uppskatta att bilderna känns naturliga och ärliga. Fotograferingen ska vara en rolig stund tillsammans, faktiskt ofta den enda lugna stund på hela bröllopsdagen då brudparet är lite för sig själva och kan prata lite med bara varandra. En stund att landa i. Det kommer att bli bra.

❤ ”TÄNK OM DET REGNAR”
Jag har alltid en plan B vid regn! Att leverera bra bröllopsbilder till er oavsett väder är mitt ansvar. Och det kommer bli fina foton även om det regnar. Och viktigast av allt – ni blir gifta ändå. Dagen kommer bli precis lika glad och härlig med eller utan regn. Dessutom betyder lite regn i brudkronan tur.

❤ ”ALLT MÅSTE BLI PERFEKT!”
Dagens sanning: Allt kommer inte att bli perfekt, i den mening att perfekt är det man har föreställt sig. Men det kommer att bli alldeles underbart – för det är er bröllopsdag. Att tänka att allt måste bli perfekt kan innebära orimlig stress och press och ett annat sätt att tänka under dagen när allt inte blir som man tänkt sig är att ”det är så här min bröllopsdag är, och det är perfekt precis som det är”.

”Denise tar inte bara otroligt fina bilder, hon är dessutom en mycket varm och härlig person. Vilken kombo! Jag och min man har haft förmånen att ha Denise som fotograf både på en familjefotografering och på vårt bröllop och vi är mycket nöjda!”
Malin & Victor

”Mina varmaste rekommendationer att anlita Denise – alltigenom proffsig och en klippa. Så vackra bilder! Vi och gästerna var oerhört nöjda med hennes sätt att smälta in, ge råd och även lyssna på önskemål.”
Sara & Niclas

”Vi fikk sett på bildene sammen over en kopp kaffe, og det kom noen tårer ved å se tilbake på minnene. Vi er virkelig fornøyde med alle øyeblikkene du har fanget, så tusen tusen takk!”
Majken & Lars

INVESTERING & INFORMATION

När ni bokar mig betalar ni en bokningsavgift på 25% av totalbeloppet för att säkra ert datum. Resterande faktureras efter bröllopet.

I ALLA PAKET INGÅR:

Planeringsmöten

Några veckor före ert bröllop har vi ett möte där vi pratar igenom ert bröllop, fotograferingen och gör upp ett körschema. Vi träffas om det är möjligt, annars ses vi digitalt.

Om ni bokar minst 8 timmars fotografering så ingår även möte och kontakt under er planeringsfas där jag ger er tips i bröllopsplaneringen, tips på proffsiga leverantörer och hjälp med strukturen. Och ni får bombardera mig med frågor såklart. Detta brukar vara uppskattat!

Resa och boende

Kostnad för resa och boende ingår oavsett var i Sverige ni gifter er, alltså – inga tråkiga tilläggskostnader!
Paketet Petit (5 timmar) är begränsat till Skåne.

Högupplösta bilder

Era bilder levereras både högupplösta och webbanpassade, och självklart redigerade. Urval och redigering är det moment där jag lägger ner mest tid för att leverera era bilder i en enhetlig stil.

Bildgalleri

Ni får personlig tillgång till ett webbgalleri. Därifrån laddar ni ner era bilder. I galleriet kan ni markera era favoritbilder som ni önskar ha med i fotoboken. Bildgalleriet är också ett smidigt sätt att dela med sig av bilderna till vänner och familj.

Bildspel med musik

Era bästa bilder från bröllopsdagen sätts ihop i ett fint bildspel med musik. Det blir ett fint minne som väcker minnena från dagen till liv.

M&L-34

BRÖLLOPSPAKET

GRAND DELUXE

 • 14 timmars sammanhängande fotografering så hela dagen kan dokumenteras
 • Bildspel med musik
 • Personligt webgalleri med alla era bröllopsbilder digitalt

  35 000 :-

GRAND

 • 10 timmars sammanhängande fotografering
 • Bildspel med musik
 • Personligt webgalleri med alla era bröllopsbilder digitalt

  30 000 :-

PETIT

 • 5 timmars sammanhängande fotografering för att dokumentera vigsel, porträtt, gratulationer, mingel med brudskål.
 • Bildspel med musik
 • Personligt webgalleri med alla era bröllopsbilder digitalt

  24 000 :-

Bra att veta

 • Ni kan räkna med att jag levererar ungefär 50 bilder/timme som jag fotograferar.
 • Majoriteten av bilderna levereras i färg, en del levereras i svartvit, det beror på vilket som jag anser gör bilden bäst
 • Planerar ni ett destination wedding eller elopement – kontakta mig så återkommer jag med en offert.

VILL NI HA PROVFOTOGRAFERING?

Provfotografering bokas separat, som en parfotografering på en vacker plats utomhus eller hemma hos er. Då träffas vi en tid innan ert bröllop och under en timme tar vi vackra bilder på er och vad som är just ni. Ni får också känna på hur det känns att bli fotograferade av mig innan stora dagen. Väljer ni att lägga provfotograferingen strax efter att ni bokat mig som er bröllopsfotograf hinner ni kanske använda bilderna från fotograferingen till bröllopets trycksaker eller liknande.

FOTOBOKEN

Ni har möjlighet att beställa en lyxig personlig fotobok efter ert bröllop när ni i lugn och ro valt era favoritbilder. Boken har linneomslag och tjocka sidor av hållbart kvalitetspapper – den ska ju bläddras i under många många år. Boken är av lay-flat-modell och ni får era namn ingraverade på framsidan med guldtext. Ni kan välja på färgerna grå eller sand. Boken kan också vara en uppskattad present till föräldrar och brudfölje.

fotobok_brollop (13 av 18)
fotobok_brollop (14 av 18)

”Vi har fått boken och är jättenöjda! Vilken lyxig bok! Väldigt mysigt att sitta och kolla i och drömma sig tillbaka. Tack från oss båda.”
Karl & Tove

HÄR KAN NI SÄGA HEJ OCH BERÄTTA LITE MER OM ER

Jag svarar alltid på era bokningsförfrågningar så snabbt som möjligt. Om ni inte hör något från mig inom ett dygn kan mitt mail ha hamnat i er skräppost.

Ni kan också skicka mail eller ringa mig
Mail: hello@denisesantphotography.com
Tel: 0733-824671

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close