MINA REKOMMENDATIONER

Det finns otroligt många leverantörer att välja på till ert bröllop och det är många beslut som ska tas i bröllopsplaneringen. Med tiden har jag stiftat bekantskap med många duktiga bröllopsleverantörer i Skåne och skulle vilja rekommendera några till er, för ett så lyckat bröllop som möjligt.

En fantastisk florist är Nettan Kelly som driver Kullafloristen med utgångspunkt i Kullabygden. Hon är så kreativ och driven och gör helt underbara brudbuketter och dekorationer till bröllop. Jag har fotograferat flera bröllop där Nettan stått för blommorna och även fått förmånen att lära känna henne längs vägen – en mer entusiastisk och engagerad florist får man leta efter!

H&A-47

Om jag fick göra om vårt bröllop så skulle jag definitivt hyrt vintageporslin till vår bröllopsfest, eller fyndat själv på loppisar. Jag menar guldkant och blommor och gammalt på riktigt. Det sätter verkligen stämningen på bröllopet tycker jag. Drömmer ni också om kristallglas, linnedukar, silverbestick och vackert mönstrade vintagetallrikar så har Petras porslin ett stort utbud för uthyrning.

Eftersom jag själv älskar vintage och är för återbruk för att minska vår konsumtion måste jag också tipsa om några ställen där du kan hyra eller köpa en begagnad bröllopsklänning eller en vintage brudklänning. Tänk att få gifta sig i en pärla från 50- eller 60-talet som bara väntar på att få återupplivas. Hos Frida Grimborg i Göteborg kan du hyra en vintage brudklänning från 40, 50, 60- eller 70-talet. Hos Bröllopsbruket i Göteborg kan du köpa en second hand brudklänning.

Att hitta rätt lokal är ju A och O. Lokalen sätter tonen och ramar in bröllopet. Jag har fotograferat bröllop på många olika håll i Skåne och skulle vilja rekommendera några vackra ställen för olika typer av bröllop.

Örtofta slott är ett vackert skånskt slott utanför Eslöv med gångavstånd mellan slottet och kyrkan – hur praktiskt? Slottsparken erbjuder dessutom fantastiska miljöer för fotograferingen. Jag har fotograferat här under både vår och höst och det är verkligen magiskt.

Söker man fancy jet set stämning, internationell prägel eller bara är ute efter riktigt hög klass – så rekommenderar jag Grand Hotel i Mölle. Här blir ni väl omhändertagna i pittoreska Mölle med utsikt över hamnen. Mölle är en del av vackra Kullabygden som erbjuder många möjligheter till vackra fotoplatser.

bubbel Mölle (1 av 1)

Nygård Event är en annan festlokal som jag har riktigt goda erfarenheter av. Söker ni lantlig idyll eller bondromantik är detta stället på landet för er. Annika och Aldo som driver det tar väl hand om sina gäster. Aldo är dessutom en italiensk glassmakare som gör, kanske världens godaste gelato, och glassen går att få vegansk och i fantastiskt utförande som passar på bröllopsminglet, kolla in bilderna – eller hur blir man sugen?

Kategorier Okategoriserade
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close